Η φιλοσοφία μας

Εξειδίκευση και πάθος
Η τεχνογνωσία μας χρονολογείται από το 1901, το έτος δημιουργίας της πρώτης σειράς φυσικών προϊόντων για τη φροντίδα και την υγεία των ζώων συντροφιάς στη γαλλική κτηνιατρική αγορά. Από τότε, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, όχι η αποστολή μας: να δώσουμε στους γονείς των κατοικίδιων την ελευθερία να επιλέξουν έναν φυσικό δρόμο για την υγεία και την ευημερία των κατοικίδιων τους.

Μέθοδος μαγειρέματος
Αχνίζουμε όλα τα προϊόντα μας με μια ήπια θερμική επεξεργασία που είναι απαραίτητη για την πεπτικότητα, τη γευστικότητα και τη διατήρηση των θρεπτικών χαρακτηριστικών των συστατικών.

Origin Italia
Μέσα στο φυσικό πάρκο Lombard της κοιλάδας Ticino, ευλογημένο από τον ποταμό Πάδο, η περιοχή μας μας δίνει τη δυνατότητα να προμηθευόμαστε πολλές πρώτες ύλες τοπικά, όπως μπιζέλια και πατάτες, ελέγχοντας όλη την αλυσίδα εφοδιασμού.

Στάση Ε&Α
Αναπτύσσουμε θρεπτική ξηρή τροφή για κατοικίδια, σχεδιασμένη να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες των αγαπημένων μας κατοικίδιων. Πετυχαίνουμε τον στόχο μας μέσα από τον επιστημονικά αποδεδειγμένο συνδυασμό απλών, υψηλής ποιότητας συστατικών και ισχυρών φυτοθρεπτικών συστατικών.